Voorkom ruzie bij de kist

Bernard Schols & Heidi Klijsen

 

‘Het is maar van welke kant je het bekijkt’

Voorkom ruzie bij de kist

Hoe voorkom je ruzie over je nalatenschap en ban je kostbare bloopers uit je testament? Waarom moet je een erfenis niet zomaar klakkeloos aanvaarden? En mag je je kinderen onterven?

Vergeet Netflix, boeken en bios; wie van echt onversneden drama houdt, haalt z’n hart op in het hedendaagse erfrecht. Prof. mr. dr. Bernard Schols en journalist Heidi Klijsen laten zien hoe je voorkomt dat je laatste wil uitloopt op een erfrechtelijk bloedbad. Dit doen zij aan de hand van spraakmakende, veelal waargebeurde juridische kwesties, geput uit de rechtspraak.

Een humoristisch en informatief boek over alles wat komt kijken bij schenken en erven. Je leest over executeurs met één, twee of drie sterren, lustige Witwes en een opa die niet van tattoos houdt. Zelfs een paard, papegaai en duif komen voorbij. De duif is dood.

Het boek is inmiddels bijna toe aan zijn 6e druk. Binnen een week na verschijning stond het op nummer 1 in de Bruna top 100. Met recht een erfrechtelijke bestseller dus!

Bekijk hier het inkijkexemplaar

 

Luisterboek

Voorkom ruzie bij de kist is er ook als luisterboek. Hier een voorproefje: het waargebeurde verhaal over de hondjes Milo en Herman en de rechter die een muntje opgooit…