Contact

Heeft u vragen over het boeken van een theatercollege of lezing? Neem dan contact op met Bernard Schols: info@profbernardschols.nl

Wilt u een grotere bestelling plaatsen van een van de boeken? Neem dan contact op met Roderik Teunissen van onze uitgever AnderZ/Van Duuren Media: info@vanduurenmedia.nl

Op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk? Vanaf 200 exemplaren is het mogelijk om onze boeken te bestellen met logo van uw kantoor. Neem ook hiervoor contact op met Roderik Teunissen. Zonder logo zijn uiteraard ook kleinere bestellingen mogelijk.

Over de auteurs

Bernard Schols is hoogleraar successierecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, oud-notaris en verhalenverteller met een passie voor (fiscaal-)erfrecht. Hij geeft lezingen en theatercolleges, combineert humor met dogmatiek en is coauteur van het Handboek (Nieuw) Erfrecht en het Handboek Estate Planning.

Heidi Klijsen is journalist, gespecialiseerd in personal finance en recht. Ze is eindredacteur van de Consumentengids en schrijft voor diverse landelijke tijdschriften en kranten, waaronder Elsevier Weekblad en FD Persoonlijk.